Många vassa nomineringar i år!

Wow, stort tack till er som nominerat eldsjälar inom vård och omsorg till Medtech4Health Innovation Award 2018. Jag har tjuvkikat på alla motiveringar och är verkligen imponerad av alla förbättringsprojekt som sker runt om i landet. Medicinteknik är ett brett område med tillämpningar för många olika patientgrupper. Juryn kommer att få ett tufft arbete i år med att sålla fram finalisterna och vinnarna. Vilka dessa är kommer att avslöjas här på sajten.

Prisutdelning 16 maj 2018

Årets pris lockade 28 riktigt vassa nomineringar. Det är något färre än förra året, men formuläret var å andra sidan fyra gånger så långt i år. Detta efter önskemål från juryn att få mer information. Vid en snabbtitt är nomineringarna fördelade över hela landet med viss övervikt på de tre befolkningsmässigt stora regionerna Storstockholm, Västra Götaland och Skåne.

Eftersom deadline nu passerat är formuläret stängt och alla motiveringar strax på väg till juryn för bedömning. Efter att juryn sagt sitt återkommer vi med mer information. Vem som vinner årets pris avslöjas på Swedish Medtechs årsmöteskonferens 16 maj.

(Bilden har jag tagit på Universitetssjukhuset i Linköping)

2018-01-29T13:40:03+00:00 29 januari 2018|Kategorier: Nyheter|

Lämna en kommentar