Sista chansen att nominera till 2019 års pris

Ett år går fort och nu är det upplopp för att nominera dina kandidater till Medtech4Health Innovation Award 2019! Deadline är nämligen nu på onsdag 6 februari 2019. Tveka inte utan gå direkt och nominera personer som jobbar med att implementera medicinteknik i vården.

Här tas pressbilder på vinnarna i Medtech4Health Innovation Award 2018. Juryledamot Anders Sylvan hjälper till med ljuset.

Tre anledningar att nominera dig själv eller kollegor

  1. Prissumman är 100 000 kr.
  2. Alla finalister blir uppmärksammade i form av en film. Ta en titt på tidigare års finalister.
  3. Inbjudan för tre personer per projekt att delta i Swedish Medtechs årsmöteskonferens (som i år blir extra festlig på grund av organisationens 50-årsjubileum).

De två sistnämnda anledningarna är värda att lyfta fram. Årsmöteskonferensen brukar bjuda på riktigt intressanta diskussioner både på scen och under minglen. Utöver dessa punkter har vi i två år i rad haft glädjen att ha med finalister i vårt seminarieprogram i Almedalen. I dagsläget planerar vi inget seminarium i Almedalen men kanske finns blir det andra tillfällen.

Seminarium i Almedalen 2018 med två av årets finalister i Medtech4Health Innovation Award.

All form av medicinteknik välkommen.

Vinnarna av Medtech4Health Innovation Award 2017 respektive 2018 har båda arbetat med e-hälsa, (2017 års vinnare med appen smslivräddare och 2018 easy-diabetes). Vi vill därför påminna om att medicinteknik är ett brett område och vi välkomnar nomineringar inom all form av medicinteknik. Det är dock väsentligt att den tekniken nått ut till åtminstone några användare.

Alla finalister blir uppmärksammade.

Finalisterna väljs ut av en sakkunnig jury

Förutom prispengar och uppmärksamhet väntar en till belöning på finalisterna, att bli utvalda av en riktigt sakkunnig jury.

I år består juryn av Anders Sylvan, Hannie Lundgren, Klas Dannerlöv, Anna Lefevre Skjöldebrand och Caroline Hagström.

Swedish Medtechs intressanta årsmöteskonferens avrundas med middag.

Tekniska problem med formuläret?

Vi har fått mejl att några haft problem med nomineringsformuläret. Vi har felsökt men det fungerar utmärkt varenda gång vi testar. Därför tror vi att det är något tillfälligt. Om du upplever problem, mejla gärna oss. Vi kan lägga in nomineringarna ”bakvägen” om problemet kvarstår.

Välkommen med din nominering!’

Publik i Almedalen.

2019-02-05T09:23:52+00:00 5 februari 2019|Kategorier: Nyheter|

Lämna en kommentar